2016. április 25., hétfő

A 6. Budapest100

Hatodik alkalommal rendezték meg a Budapest100 rendezvényt, amelyen mindkét hétvégi napon részt vettünk mi is, ha jól számolom, immár negyedik alkalommal.


Kis csapatunkkal járjuk tehát a nagyon öreg házakat, intézményeket. Idén a Nagykörúton fellelhető, 100 éves kort megélt épületek kerültek sorra.
Sajnos, elég kevesen voltunk, egy "törzstagunk" pl. idén éppen a világ másik felére költözött, és nem tudott itt lenni eme távoli eseményen. Luca, fejben velünk voltál! :)

Nagyon sokat írtam már a korábbi években, itt a blogon a tapasztalatokról, az élményekről, a rendezésről, a lelkesedésről, a büszkeségről. (Bp100 címke alatt mindezeket elolvashatod, a korábbi években készült képeket megnézheted! A címkéket a bejegyzés végén találod.)
Idén sem volt ez másként, nagy reszpekt a rendezőknek, önkénteseknek, lakóknak.
Fantasztikus épületeket, kiállításokat, alkotásokat láttunk, és rendkívül finom süteményeket, pogácsát, zsíros deszkát ettünk.
Nem volt bosszúság, nem volt izzadságszag: szívből jött minden, és a lakók 99%-a szívesen látta a vendégeket.

Azokat a fotókat, amelyeket meg merek mutatni, több bejegyzésben láthatod, pontosan még nem tudom, ez hány posztot jelent.

Remélem, érdeklődve nézegeted majd végig őket! :)
Íme:4 megjegyzés :

 1. Laci, ezek csodálatosak!!! A kapu a kék számokkal fölötte és az utolsó előtti előtti teljesen FLOW, egyszerűen tökéletes. Nagyon hiányoztok, most kicsit khm... el is vagyok érzékenyülve. :) <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Luca!
   Te is nagyon hiányoztál nekünk, gondoltunk Rád! :)
   Fotóstúrázunk mi még együtt! :)
   És nagyon köszönöm a látogatásod onnan a messzeségből!

   Törlés
 2. Nagyon jól összeszedett, átgondoltam szerkesztett képek. Jó sorozat!

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Rendszeres olvasók

Bejegyzés értesítő e-mail-ben

Rólam ennyit

Fotóm
Budapest, Hungary
„A festőnek nemcsak azt kell festenie, amit maga előtt lát, hanem azt is, amit magában lát. Ha azonban semmit sem lát magában, akkor hagyja abba annak festését is, amit maga előtt lát.” Caspar David Friedrich Azt hiszem, ez a fotózásra is igaz...

Bloggyűjtemény