Urbanista
11 megjegyzés:

 1. Hát szenzációs urbanista felvételek..a száritókötelek,a sámlik,a hajnali pára a hid felett,a villamosvezetékek(troli?)..a hajnali fények meg az esti árnyak..fények..Megint megmutattad a szived kicsit..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm kedves Névtelen!
   Megismerlek már a hozzászólásaidból, szerencsére. Remélem, sokszor véleményezed még bejegyzéseimet, fotóimat! :)

   Törlés
 2. Nagyon jó sorozat! Nem is tudom, melyiket emeljem ki így hirtelen. A kilógó láb (4.) rögtön megfogott, de a 10.-től sorba jönnek a remek képek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Tibor, Örülök, hogy volt türelmed végignézni őket! :)
   Igyekszem még gyarapítani a későbbiekben a kategóriát.

   Törlés
 3. Tőled tanulni lehet ezt a műfajt... ami megjegyzem, a kedvencem! Gratulálok!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Gabi! Nagyon örülök a véleményednek, igazán köszönöm! :)
   Ami az első részét illeti, közel sincs így. Ami pedig a másodikat, a városban nagyon sok érdekes dolgot látni, csak menni kell, nyitott szemmel. Nem csodálom, hogy ez a kedvenc műfajod. :)

   Törlés
 4. Ez az albumod tetszik a legjobban. A többi is nagyszerű, de ez áll a legközelebb hozzám. Én is szeretem járni a várost, felfedezni a mindennapi apró dolgokat. Nem tudnék választani melyik a kedvencem, a folyosós, ki kerékpárt ki légkondit tárol ott, a sámlis, amin történeteket lehet mesélni. A párás, ködös, csillogós Duna, a havas háztetők, amely alatt meleg szobák rejlenek. Vagy az áramszedős, a nyüzsgő nagyvárosi élet, ahol munkába sietnek az emberek. Gratulálok nagyszerű fotóidhoz!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A városi lét annyira sokrétű, annyira változatos, hogy mindig találni benne érdekeset, amit aztán fotózni is lehet.
   Örülök, hogy tetszett, és remélem, rendszeres látogatója maradsz az oldalnak. Ezek az albumok folyamatosan frissülnek, időről-időre érdemes visszatérni.
   Nagyon köszönöm! :)

   Törlés
 5. Csodásak! A ködös híd, és a szárítókötelek alatt a láb a kedvencem!

  VálaszTörlés
 6. Újra erre jártam, újra megcsodáltam, és még mindig nagyon tetszenek! Most a kékórás Duna és a Szabadság-híd fogott meg a legjobban!

  VálaszTörlés