2016. április 25., hétfő

A 6. Budapest100

Hatodik alkalommal rendezték meg a Budapest100 rendezvényt, amelyen mindkét hétvégi napon részt vettünk mi is, ha jól számolom, immár negyedik alkalommal.


Kis csapatunkkal járjuk tehát a nagyon öreg házakat, intézményeket. Idén a Nagykörúton fellelhető, 100 éves kort megélt épületek kerültek sorra.
Sajnos, elég kevesen voltunk, egy "törzstagunk" pl. idén éppen a világ másik felére költözött, és nem tudott itt lenni eme távoli eseményen. Luca, fejben velünk voltál! :)

Nagyon sokat írtam már a korábbi években, itt a blogon a tapasztalatokról, az élményekről, a rendezésről, a lelkesedésről, a büszkeségről. (Bp100 címke alatt mindezeket elolvashatod, a korábbi években készült képeket megnézheted! A címkéket a bejegyzés végén találod.)
Idén sem volt ez másként, nagy reszpekt a rendezőknek, önkénteseknek, lakóknak.
Fantasztikus épületeket, kiállításokat, alkotásokat láttunk, és rendkívül finom süteményeket, pogácsát, zsíros deszkát ettünk.
Nem volt bosszúság, nem volt izzadságszag: szívből jött minden, és a lakók 99%-a szívesen látta a vendégeket.

Azokat a fotókat, amelyeket meg merek mutatni, több bejegyzésben láthatod, pontosan még nem tudom, ez hány posztot jelent.

Remélem, érdeklődve nézegeted majd végig őket! :)
Íme:



4 megjegyzés:

  1. Laci, ezek csodálatosak!!! A kapu a kék számokkal fölötte és az utolsó előtti előtti teljesen FLOW, egyszerűen tökéletes. Nagyon hiányoztok, most kicsit khm... el is vagyok érzékenyülve. :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Luca!
      Te is nagyon hiányoztál nekünk, gondoltunk Rád! :)
      Fotóstúrázunk mi még együtt! :)
      És nagyon köszönöm a látogatásod onnan a messzeségből!

      Törlés
  2. Nagyon jól összeszedett, átgondoltam szerkesztett képek. Jó sorozat!

    VálaszTörlés