2013. december 19., csütörtök

Lehúzó bété, de a hangulat...Vagyis kedves blogolvasó, valószínűleg az 1523. képet láttad most, itt fent az idei karácsonyi vásárokból.
Sokan, sokféle fotót mutatnak idén is ezekről a hangulatos helyszínekről, de számomra a téma megunhatatlan.

Abszolút egyetértek a Vlm által leírtakkal ebben a bejegyzésében: aki látott már egyszer ilyen vásárt, az mindent látott. Nagyon nem szeretem, hogy ennyire hülyére veszik az embert (az árakra gondolok), meg a tömeget sem kedvelem. Ez a két tényező általában teljesen el is veszi a kedvemet az egésztől, de idén úgy alakult, hogy két alkalommal voltam kint két helyszínen is. Mindkétszer hívtak, és végül elmentem mindkétszer. Mert a hangulata utánozhatatlan ezeknek a karácsonyi vásároknak és nagyon sok szép dolgot látni (azért sok kevésbé szépet is). Azért érdemes kimenni. (Nem véletlenül a látogatók nagy része külföldi.)
Rengeteg fotós, fotózást kedvelő ember döntött ugyanígy, csak úgy csattogtak a zárak. Ezt szerencsére elnyomta a korgó gyomrok zaja és a sokadalom moraja. Ha kaptál karácsonyi prémiumot, a gyomrodat megtöltheted...:)


Sokat gondolkodtam, milyen frappáns történetet kellene kitalálnom a fotók mellé. Végül úgy döntöttem, nem találok ki semmit. Inkább megpróbálom leírni néhány élményemet, gondolatomat a Karácsonyról.
De ezt majd csak a következő posztban olvashatod, mert az általam közzétenni kívánt képek egy bejegyzésbe nem fértek bele.
11 megjegyzés :

 1. Nagyon jó sorozat! Remekül visszaadja a karácsonyi vásárok hangulatát.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jól sikeredett sorozat! Engem annyira magával ragadott a hangulat, hogy észre sem vettem, milyen nagy a drágaság, igaz nem is nagyon akartam vásárolni. No meg az én munkahelyemen sajnos nem szokás a karácsonyi prémium (sem).
  Jó bejegyzést írtál, gratulálok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Lala!
   A drágaság sajnos hozzá tartozik... Meg a hangulat is.:)

   Törlés
 3. Megérte kimenned, nagyon jó képek készültek!

  VálaszTörlés
 4. Az 1. a kedvencem, olyan, mintha bábszínházat néznék:). A 3. nagyon vicces. Az 5. gyönyörű, s a többi is remek hangulatú!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Kati!
   Igen, a harmadikon én is jókat mosolygok...:)

   Törlés
 5. Mennyivel kényelmesebb így nézni a vásárt, mint személyesen. :) Az a kép, ahol az autó tetején tükröződik a sok lámpa, nagyon tetszik.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Tibor! Szívesen csavarogtam volna veletek is egyet!:)

   Törlés
 6. Igen..a "vásár karácsonyi,sültalma-forraltbor "illatú...sok a tömeg.aképek remekek..imádom a világodat,Cerezo...mesélnek a képeid..érezni az illatokat is..Köszönöm!

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Rendszeres olvasók

Bejegyzés értesítő e-mail-ben

Rólam ennyit

Fotóm
Budapest, Hungary
„A festőnek nemcsak azt kell festenie, amit maga előtt lát, hanem azt is, amit magában lát. Ha azonban semmit sem lát magában, akkor hagyja abba annak festését is, amit maga előtt lát.” Caspar David Friedrich Azt hiszem, ez a fotózásra is igaz...

Bloggyűjtemény