2013. december 19., csütörtök

Lehúzó bété, de a hangulat...Vagyis kedves blogolvasó, valószínűleg az 1523. képet láttad most, itt fent az idei karácsonyi vásárokból.
Sokan, sokféle fotót mutatnak idén is ezekről a hangulatos helyszínekről, de számomra a téma megunhatatlan.

Abszolút egyetértek a Vlm által leírtakkal ebben a bejegyzésében: aki látott már egyszer ilyen vásárt, az mindent látott. Nagyon nem szeretem, hogy ennyire hülyére veszik az embert (az árakra gondolok), meg a tömeget sem kedvelem. Ez a két tényező általában teljesen el is veszi a kedvemet az egésztől, de idén úgy alakult, hogy két alkalommal voltam kint két helyszínen is. Mindkétszer hívtak, és végül elmentem mindkétszer. Mert a hangulata utánozhatatlan ezeknek a karácsonyi vásároknak és nagyon sok szép dolgot látni (azért sok kevésbé szépet is). Azért érdemes kimenni. (Nem véletlenül a látogatók nagy része külföldi.)
Rengeteg fotós, fotózást kedvelő ember döntött ugyanígy, csak úgy csattogtak a zárak. Ezt szerencsére elnyomta a korgó gyomrok zaja és a sokadalom moraja. Ha kaptál karácsonyi prémiumot, a gyomrodat megtöltheted...:)


Sokat gondolkodtam, milyen frappáns történetet kellene kitalálnom a fotók mellé. Végül úgy döntöttem, nem találok ki semmit. Inkább megpróbálom leírni néhány élményemet, gondolatomat a Karácsonyról.
De ezt majd csak a következő posztban olvashatod, mert az általam közzétenni kívánt képek egy bejegyzésbe nem fértek bele.
11 megjegyzés:

 1. Nagyon jó sorozat! Remekül visszaadja a karácsonyi vásárok hangulatát.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jól sikeredett sorozat! Engem annyira magával ragadott a hangulat, hogy észre sem vettem, milyen nagy a drágaság, igaz nem is nagyon akartam vásárolni. No meg az én munkahelyemen sajnos nem szokás a karácsonyi prémium (sem).
  Jó bejegyzést írtál, gratulálok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Lala!
   A drágaság sajnos hozzá tartozik... Meg a hangulat is.:)

   Törlés
 3. Megérte kimenned, nagyon jó képek készültek!

  VálaszTörlés
 4. Az 1. a kedvencem, olyan, mintha bábszínházat néznék:). A 3. nagyon vicces. Az 5. gyönyörű, s a többi is remek hangulatú!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Kati!
   Igen, a harmadikon én is jókat mosolygok...:)

   Törlés
 5. Mennyivel kényelmesebb így nézni a vásárt, mint személyesen. :) Az a kép, ahol az autó tetején tükröződik a sok lámpa, nagyon tetszik.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Tibor! Szívesen csavarogtam volna veletek is egyet!:)

   Törlés
 6. Igen..a "vásár karácsonyi,sültalma-forraltbor "illatú...sok a tömeg.aképek remekek..imádom a világodat,Cerezo...mesélnek a képeid..érezni az illatokat is..Köszönöm!

  VálaszTörlés