2015. december 28., hétfő

A zseni

Tegnap este nagy sikerrel mutatták be a "Köd" című darabot Budapesten, az Erzsébet hídon.
Az előadás 23 órakor kezdődött.
Kerékpáros Jánost, a főszereplőt kérdeztük: "Életem szerepére bólintottam rá, amikor a rendező megkeresett. A szerep megtanulása nem volt könnyű, de amikor rápattantam a drótszamárra, már nem izgultam, és simán végig bringáztam a hídon, a vége azonban nagyon nehéz volt. Hihetetlen érzés volt!
A rendező, Tarr Lós István nagyon értette a dolgát. A nyerő húzás az volt, amikor a Erzsébet hídra vitette az előadást. Zseniális! Még vagy száz ködgép is érkezett a prömierre."

A képen, amelyet az előadás helyszínén cerezo készített, a dráma a végletekig fokozódik. Néhány méter után Kerékpáros megérkezett a híd túloldalára, ahol levegő után kapkodva, önmagát teljesen kihajtva kerékpárjával felborult. Könnyeivel küszködött, ahogy megpróbált felállni.
Telt ház! Az őrjöngő tömeg vastapssal jutalmazta Kerékpáros kísérletét.
Kerékpáros az égre nézett, de csak egy reflektor világított az arcába.
Végül négykézlábra, majd teljesen felállt! A közönség szintén állva tapsolta még vagy tíz percen keresztül a rendkívüli emberi tartásról tanúbizonyságot adó színészt.

Micsoda este!!

2 megjegyzés :

Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Rendszeres olvasók

Bejegyzés értesítő e-mail-ben

Rólam ennyit

Fotóm
Budapest, Hungary
„A festőnek nemcsak azt kell festenie, amit maga előtt lát, hanem azt is, amit magában lát. Ha azonban semmit sem lát magában, akkor hagyja abba annak festését is, amit maga előtt lát.” Caspar David Friedrich Azt hiszem, ez a fotózásra is igaz...

Bloggyűjtemény