2015. április 18., szombat

Sosem vagy egyedül!

Te csak nyugodtan jössz-mész, mit sem sejtve, de ne feledd: sosem vagy egyedül!
Minden oszlop, kapualj, utcasarok mögött ott rejtőznek. Tökéletesen simulnak a környezetbe, szigorú kritériumok alapján lettek kiválogatva. Ha keresnéd, akkor sem vennéd észre őket. Profik.
Hatalmas orrukkal kiszagolják a számukra érdekes embereket. Nagy szemük minden pislogására fotók készülnek, a felvételek terebélyes kalapjukba épített winchesterekbe tárolódnak el, akárcsak minden elhangzott szó. Az információk abban a másodpercben egy központi szerverre kerülnek, ahol kisebb orrú, viszont jóval nagyobb fejű és kezű elemzők szedik ízekre a kapott adatokat.

Nem kerülheted el őket!

Az elővigyázatlan példányokat a Halászbástyán kaptam lencsevégre, persze rettenetes büntetésemet nem kerülhettem el. Egy ablaktalan, monumentális épületbe hurcoltak, ahol e sorokat titokban írom. Társaimmal együtt bonyolult összefüggéseket kell elsajátítanunk, kibúvó, menekülési lehetőség kizárva. Attól félek, egyszer én fogok majd egy oszlop mögött rejtőzni, amikorra kiképeznek. Pontosan ugyanúgy, mint ezek itt ketten a képen.

Kitaláltad már kik ők? Biztosan. Ők az Ügynökök (kevésbé veszélyes és erőszakos alfaja a Tanácsadó)!

Várom további sorsomat...

Ui.: Mindenkitől előre elnézést kérek, ezzel a pár sorral senkit nem akartam megbántani. Remélem, nem veszed komolyan, igyekeztem egy kicsit groteszk humorral megközelíteni ezt a fotót.

4 megjegyzés: