2014. november 20., csütörtök

20 000 !!!

A napokban átléptem, vagyis a blog látogatottsága meghaladta a címben szereplő hatalmas számot! Mindezt kicsit több, mint egy év alatt, amióta a blogger motor pöfög a cerezovilaga.hu fotóblog alatt.
Ezzel, a most szívemnek legkedvesebb fotóval szeretném ünnepelni ezt a számomra felfoghatatlan tényt. Ez a fotó több részletében, tónusában, témájában, egyszerűségében kicsit olyan, mint én magam vagyok. Olyasmi érzés, mintha én is ott lennék a képen.

Csodálatos érzés, boldogság, hogy ennyien követitek, nézegetitek, olvasgatjátok ezt a blogot. Mert azért, ha időm engedi, szeretek a fotók mellé írni is valamit. (Mostanában kevésbé engedi...)
Tavasszal, itt, 1 éves születésnapot ünnepeltünk!
Nagyon köszönöm Nektek ezt a pillanatot! Bízom benne, hogy a későbbiekben sem fogok csalódást okozni Neked, kedves Olvasó!

Ui.: Én akkor sem lennék szomorú, ha csak egyedül Te lennél rendszeres látogatóm! Köszönöm!

12 megjegyzés :

Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Rendszeres olvasók

Bejegyzés értesítő e-mail-ben

Rólam ennyit

Fotóm
Budapest, Hungary
„A festőnek nemcsak azt kell festenie, amit maga előtt lát, hanem azt is, amit magában lát. Ha azonban semmit sem lát magában, akkor hagyja abba annak festését is, amit maga előtt lát.” Caspar David Friedrich Azt hiszem, ez a fotózásra is igaz...

Bloggyűjtemény