2014. augusztus 6., szerda

Májusi emlék


A képek nem éppen aktuálisak, hiszen májusban készültek. Hogy miért most teszem ezt közzé? Magam sem tudom. Egyrészt mert még nem szerepeltek a blogon. Másrészt ezek pontosan egy hónappal azután készültek, hajnalok hajnalán, hogy megvettem első, és ezidáig egyetlen tükrös fényképezőgépemet. Akkor még izgalommal próbálgattam képességeit, határait. Nem csalódtam, bár nagyon nehéz volt megszokni. Még néhány gombnyomás, és átlépem a géppel készített képek számát illetően a 10 000-es számot.  Harmadrészt meg csak.
Eszembe jut mostanában sokszor, hogy mekkora lehetőségeket rejt egy tükörreflexes gép használata, egy kompakthoz képest. Hogy hálás lehetek, mert egy ilyen klassz géppel fényképezhetek.
Ezen a reggelen rettenetesen nehéz volt felkelni, de boldog voltam, hogy ilyet láthattam. Fényképezőgép nélkül pedig soha fel nem kelek és soha be nem gyalogolok a harmatos, térdig sáros táblába.
Egyébként mindenkinek ajánlom a Biatorbágy és Alcsút közötti szakaszt, csuda egy vidék az.
Ilyen.

3 megjegyzés :

 1. A fényképezőgép (meg a kutya) sokszor oda is elvisz, ahova különben lusta lennél bemenni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagy igazság, és ezért bizony nagyon hálás vagyok a fényképezőgépnek! Kutyám sajnos nincs, Téged viszont így ketten cibálnak... :)
   Köszönöm!

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Rendszeres olvasók

Bejegyzés értesítő e-mail-ben

Rólam ennyit

Fotóm
Budapest, Hungary
„A festőnek nemcsak azt kell festenie, amit maga előtt lát, hanem azt is, amit magában lát. Ha azonban semmit sem lát magában, akkor hagyja abba annak festését is, amit maga előtt lát.” Caspar David Friedrich Azt hiszem, ez a fotózásra is igaz...

Bloggyűjtemény