2014. július 21., hétfő

Vacsora percről percre
6 megjegyzés :

 1. A képek jók! Az a szomorú ebben az egészben, hogy a disznó rendkívül tiszta állat. Ha lehetősége van rá, nem fekszik a saját mocskába. Van aki háziállatként tartja, és úgy sétáltatja, mint a kutyát. Rendkívül intelligens, mindenfélére meg lehet tanítani. Mindig elszomorít, ha azt látom, hogy így bánnak vele.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Érdemben sajnos nem nagyon tudok hozzászólni, sosem volt lehetőségem disznót tartani.
   Lehet, hogy éppen takarítás előtt születtek a képek, azt tudom, hogy a gazda naponta kétszer takarítja az ólat.

   Törlés
 2. Akár milyenek is de aranyosak,,meghatóak ahogy a "mama" ..idekaccsintva szotatja a kicsiket...:)..Az állatokat nagyon tisztelni kell..

  VálaszTörlés
 3. Táplálék felvétel (3. kép) és töltőn vagyunk :-) ( (4. kép) Remek fotók, pillanatok. Nem is oly rég nekem is volt részem egy háztáji farmon szájat tátani:-) Többek közt az akkor 1 hetes 16 kis malackákban gyönyörködni, valamint a napi 600 darab tojást hozó ezer tyúkban, apró kis cicákban, dagonyázó mangalicákban. Falun nőttem fel, falun élek, mégsem mindennapi az ilyen élmény.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én meg tősgyökeres városi gyerek vagyok, és minden ilyen látványos esemény számomra. :)
   Köszönöm a látogatást, a hozzászólást!

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Rendszeres olvasók

Bejegyzés értesítő e-mail-ben

Rólam ennyit

Fotóm
Budapest, Hungary
„A festőnek nemcsak azt kell festenie, amit maga előtt lát, hanem azt is, amit magában lát. Ha azonban semmit sem lát magában, akkor hagyja abba annak festését is, amit maga előtt lát.” Caspar David Friedrich Azt hiszem, ez a fotózásra is igaz...

Bloggyűjtemény