2014. május 15., csütörtök

Éjszakai történetek


















A képek egy este 9-től reggel 6-ig tartó sétán készültek. A nap feljövetele a Halászbástyán talált minket, az akkor készült képeket legközelebb láthatod.
Ha már idáig eljutottál, hogy ezt olvasod, volna egy kérésem Feléd: hallgasd meg az alábbi videót és közben nézd végig még egyszer, szép lassan a képeket.
Köszönöm!


12 megjegyzés:

  1. Igazán hangulatos éjszakai séta, remek fotókkal! Egy két kép kivételével, olyan érzésem volt, mintha egy kicsit visszarepültem volna az időben. Szuper! Kíváncsian várom a napkeltés fotókat! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban így van, az éjszakai Budapest hangulata, arculata utánozhatatlan, bár ez nem válik mindig előnyére... Érdekes számomra, amit az időutazásról írtál, de örülök neki, ha így érzed.:)
      Nagyon köszönöm!

      Törlés
  2. Nagyon tetszett! Az éjszakai fotózás mindig izgatott,de eddig még sohasem jött össze.Jó volt az ötlet,és klasszak a fotók..
    A zeneválasztás is.. Gratulálok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Marcsi!
      Egyszer, ha erre jársz és van kedved, biztos össze tudunk verbuválni egy pici csapatot.:)

      Törlés
  3. Nagyon jó, tartalmas sorozat. Igazi bp-i, éjszakai hangulata van.

    VálaszTörlés
  4. Észrevettem hogy sokan éjszaka bicikliznek..pláne nyári estéken ideális..méghozzá a járdán..Na ..ezt én is szivesen csinálnám..:) A fotók pedig nagyon hangulatosak..mint mindig..mert szivvel vannak csinálva..és szemmel..:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, a véleményednek örülök, kedves Márta!:)
      Ami az éjszakai bringázást illeti, jobb a levegő, kevesebb a jármű, senkit nem kel kerülgetni a bringaúton. Érthető...:)

      Törlés
  5. Nagyon jó hangulatú és minőségű képek! Öröm volt nézni!

    VálaszTörlés
  6. Ez a sorozat újra és újra fantasztikus. Emlékszem, amikor először láttam, tátva maradt a szám és azt gondoltam, hogy egy új szintre léptél (jó értelemben természetesen). Gratulálok, méltán került falra! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon kedves vagy Luca, köszönöm a gratulációt!! :)

      Törlés