2014. május 15., csütörtök

Éjszakai történetek


A képek egy este 9-től reggel 6-ig tartó sétán készültek. A nap feljövetele a Halászbástyán talált minket, az akkor készült képeket legközelebb láthatod.
Ha már idáig eljutottál, hogy ezt olvasod, volna egy kérésem Feléd: hallgasd meg az alábbi videót és közben nézd végig még egyszer, szép lassan a képeket.
Köszönöm!


12 megjegyzés :

 1. Igazán hangulatos éjszakai séta, remek fotókkal! Egy két kép kivételével, olyan érzésem volt, mintha egy kicsit visszarepültem volna az időben. Szuper! Kíváncsian várom a napkeltés fotókat! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Valóban így van, az éjszakai Budapest hangulata, arculata utánozhatatlan, bár ez nem válik mindig előnyére... Érdekes számomra, amit az időutazásról írtál, de örülök neki, ha így érzed.:)
   Nagyon köszönöm!

   Törlés
 2. Nagyon tetszett! Az éjszakai fotózás mindig izgatott,de eddig még sohasem jött össze.Jó volt az ötlet,és klasszak a fotók..
  A zeneválasztás is.. Gratulálok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Marcsi!
   Egyszer, ha erre jársz és van kedved, biztos össze tudunk verbuválni egy pici csapatot.:)

   Törlés
 3. Nagyon jó, tartalmas sorozat. Igazi bp-i, éjszakai hangulata van.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Tibor, örülök, hogy tetszik!

   Törlés
 4. Észrevettem hogy sokan éjszaka bicikliznek..pláne nyári estéken ideális..méghozzá a járdán..Na ..ezt én is szivesen csinálnám..:) A fotók pedig nagyon hangulatosak..mint mindig..mert szivvel vannak csinálva..és szemmel..:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, a véleményednek örülök, kedves Márta!:)
   Ami az éjszakai bringázást illeti, jobb a levegő, kevesebb a jármű, senkit nem kel kerülgetni a bringaúton. Érthető...:)

   Törlés
 5. Nagyon jó hangulatú és minőségű képek! Öröm volt nézni!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Kati, örülök, hogy tetszett!:)

   Törlés
 6. Ez a sorozat újra és újra fantasztikus. Emlékszem, amikor először láttam, tátva maradt a szám és azt gondoltam, hogy egy új szintre léptél (jó értelemben természetesen). Gratulálok, méltán került falra! :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon kedves vagy Luca, köszönöm a gratulációt!! :)

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Rendszeres olvasók

Bejegyzés értesítő e-mail-ben

Rólam ennyit

Fotóm
Budapest, Hungary
„A festőnek nemcsak azt kell festenie, amit maga előtt lát, hanem azt is, amit magában lát. Ha azonban semmit sem lát magában, akkor hagyja abba annak festését is, amit maga előtt lát.” Caspar David Friedrich Azt hiszem, ez a fotózásra is igaz...

Bloggyűjtemény