2014. április 14., hétfő

Mint az Adrián - avagy kerti hangulatok


Jó lenne most itt, vagy egy hasonlóan gyönyörű helyen lenni. Mondjuk a kerti bútorban pihengetni...
Hosszabb távolmaradásom oka: költözködés. Mint ahogy a korábbi posztban írtam, mostanság biztosan kevesebb időm lesz a blogra.
Négy napja zsákokkal, dobozokkal, ragasztószalaggal álmodom. Vége, átcuccoltunk. Most amott bomba robbant, tele a lakás a fent említett csomagolási egységekkel. Néhány tipikus ruhadarabomat úgy elcsomagoltam, hogy talán soha nem fogom megtalálni, muszáj néhányat beszerezni...
Néhány kiló átment a kezemen. Kétszer estem úgy a hátsómra, hogy a csillagok is közelebb voltak. Most állni könnyebb, mint ülni.
Egy hete kb. számítógépet sem láttam, most a korábbi, üres lakásban ütöm össze gyorsan ezt a néhány gondolatot és fotót. Itt még van világháló...

Szóval egy ilyen környezetben biztosan gyorsabban regenerálódhatnának megzakkant izmaim, ízületeim, végtagjaim, gerincem, derekam, na meg a hátsó felem.:)
Nekem most bármi öröm, ami nem csomagolás és cipekedés, ennek a néhány képnek a végiglapozgatása pedig kimondottan az.
Kedves Blogolvasó megosztom hát Veled is.
10 megjegyzés :

 1. Azt hittem elutaztál,mert nem láttam Tőled semmit.A költözés is utazás...csak macerásabb.Kitartás.
  Szépeket hoztál...pihenéskor "álmodd" Magad oda..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Marcsi! Csak túléltem...:)

   Törlés
 2. aAképek nagyon szépek..ne fáraszd magad agyon..:)..Hova költöztél?ird meg nekem..üzenetbe..amugy nyugi van..én 8x költöztem..csak..:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért én annyiszor nem szeretnék...:)

   Törlés
 3. Szép kis hely, ezek szerint nem ide költözöl. Költözésben csúcsformában vagyok, eddigi életem során 13x költöztem, és 1 szer költöztettem a lányomat. A 6. után azt mondtam, soha többet!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Atyaisten...:O Soha ne mondd azt, hogy soha!:)

   Törlés
 4. Kikapcsolódás gyanánt ragadtad meg az üres lakásban a klaviíturát, amit majd a költözés befejeztével, az újban - a fáradalmak, izomláz és sebesülések kiheverésére - ki sem engedsz a kezeid közül :) Kitartás! A képek nagyon tetszenek.

  VálaszTörlés
 5. Én csak egyszer költöztem, számomra az is elég volt! Csodálatosak a fotóid, mint mindig, nagyon tetszenek. Ebben a csodálatos környezetben azt hiszem hamar kihevered a költözés fáradalmait :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ebben a csodálatos környezetben is dolgoztunk, de itt még a munka is jól esett...:)
   Hát, én sem vagyok az a költözőbajnok...:/
   Köszönöm a látogatásod!

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Rendszeres olvasók

Bejegyzés értesítő e-mail-ben

Rólam ennyit

Fotóm
Budapest, Hungary
„A festőnek nemcsak azt kell festenie, amit maga előtt lát, hanem azt is, amit magában lát. Ha azonban semmit sem lát magában, akkor hagyja abba annak festését is, amit maga előtt lát.” Caspar David Friedrich Azt hiszem, ez a fotózásra is igaz...

Bloggyűjtemény