2014. április 14., hétfő

Mint az Adrián - avagy kerti hangulatok


Jó lenne most itt, vagy egy hasonlóan gyönyörű helyen lenni. Mondjuk a kerti bútorban pihengetni...
Hosszabb távolmaradásom oka: költözködés. Mint ahogy a korábbi posztban írtam, mostanság biztosan kevesebb időm lesz a blogra.
Négy napja zsákokkal, dobozokkal, ragasztószalaggal álmodom. Vége, átcuccoltunk. Most amott bomba robbant, tele a lakás a fent említett csomagolási egységekkel. Néhány tipikus ruhadarabomat úgy elcsomagoltam, hogy talán soha nem fogom megtalálni, muszáj néhányat beszerezni...
Néhány kiló átment a kezemen. Kétszer estem úgy a hátsómra, hogy a csillagok is közelebb voltak. Most állni könnyebb, mint ülni.
Egy hete kb. számítógépet sem láttam, most a korábbi, üres lakásban ütöm össze gyorsan ezt a néhány gondolatot és fotót. Itt még van világháló...

Szóval egy ilyen környezetben biztosan gyorsabban regenerálódhatnának megzakkant izmaim, ízületeim, végtagjaim, gerincem, derekam, na meg a hátsó felem.:)
Nekem most bármi öröm, ami nem csomagolás és cipekedés, ennek a néhány képnek a végiglapozgatása pedig kimondottan az.
Kedves Blogolvasó megosztom hát Veled is.




10 megjegyzés:

  1. Azt hittem elutaztál,mert nem láttam Tőled semmit.A költözés is utazás...csak macerásabb.Kitartás.
    Szépeket hoztál...pihenéskor "álmodd" Magad oda..

    VálaszTörlés
  2. aAképek nagyon szépek..ne fáraszd magad agyon..:)..Hova költöztél?ird meg nekem..üzenetbe..amugy nyugi van..én 8x költöztem..csak..:)

    VálaszTörlés
  3. Szép kis hely, ezek szerint nem ide költözöl. Költözésben csúcsformában vagyok, eddigi életem során 13x költöztem, és 1 szer költöztettem a lányomat. A 6. után azt mondtam, soha többet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Atyaisten...:O Soha ne mondd azt, hogy soha!:)

      Törlés
  4. Kikapcsolódás gyanánt ragadtad meg az üres lakásban a klaviíturát, amit majd a költözés befejeztével, az újban - a fáradalmak, izomláz és sebesülések kiheverésére - ki sem engedsz a kezeid közül :) Kitartás! A képek nagyon tetszenek.

    VálaszTörlés
  5. Én csak egyszer költöztem, számomra az is elég volt! Csodálatosak a fotóid, mint mindig, nagyon tetszenek. Ebben a csodálatos környezetben azt hiszem hamar kihevered a költözés fáradalmait :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebben a csodálatos környezetben is dolgoztunk, de itt még a munka is jól esett...:)
      Hát, én sem vagyok az a költözőbajnok...:/
      Köszönöm a látogatásod!

      Törlés