2019. június 23., vasárnap

Nagy, kerek szám!


Car Zeiss Jena Sonnar 135/3.5

Kedves Blogolvasó!

Ünnepélyes pillanatra készülök itt a blogon.
Még néhány száz látogató, és egy szép kerek látogatottsági számmal büszkélkedhetek: 100 000-szer kattintottatok ezen fotóblog valamely bejegyzésére, egyáltalán a www.cerezovilaga.hu-ra.


Manapság nagyon divatosak a közösségi oldalon a hasonló kijelentések, melyekre minden csepp könny kicsordul: " Elértül a 83 milliomodik lájkot, nagyon köszönjük nektek!"
Bizony, szem nem marad szárazon.

Én nem szeretnék ezzel "dicsekedni", csak egyszer, most, itt fentebb. Hatalmas szám ez, soha nem gondoltam, hogy bárkit is érdekelni fog, mit hogyan látok, mit gondolok a világról, az emberekről, mit tartok fontosnak és mit nem. Egyáltalán, hogy mi jár a fejemben, milyen is cerezo világa. Mert talán, remélem, képeimből ez is kiderül. Én ilyen vagyok.

Ez nagyobb "tömeg", mint ahányan a Maracana stadionba beférnek!
Tudom, más blogok ezt hetente, havonta produkálják, de én erre is nagyon büszke vagyok.
Nem szépek a fotóim, sokszor még csak nem is jók, de törekszem arra, hogy érdekesek legyenek.
Néha talán sikerül.
Csinálhatnám jobban is, de az időm csak ennyire enged lehetőséget.
Kicsit olyan alvó blog ez, olyan szunyókáló (lásd fent), néha picit felriadó. Szűk réteg érdeklődésére tart számot.
Egy éve talán már a régi, öreg optikák iránt érdeklődő, szintén nem túl nagy létszámú közönséget is megcélozhatom,és örülnék is neki, ha minél többen meggyőződnének róla, mit is tudnak ezek a fantasztikus üvegek.

Néhányan rendszeresen figyelik a blogfrissítéseket, nekik külön, de természetesen minden érdeklődőnek, Nektek nagyon köszönöm megtisztelő figyelmeteket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése