2014. augusztus 27., szerda

A jobb agyfélteke hatalma

Egy nyereménnyel kezdődött az egész.
Zoli barátom, kollégám részt vehetett a Tetoválók Éjszakája nevű rendezvényen, és ott választhatott egy tetoválóművészt, aki ingyen és bérmentve egy szép tetkó boldog tulajdonosává teszi.
A tetoválást a bal alkarjára kapta.

Zolinak annyira megtetszett a rendezvény hangulata, de főként az ábra saját kezén, hogy elhatározta, ő is egyszer tetoválni fog.
Mi sem egyszerűbb, az ember előkapja a benne rejlő géniuszt. Zoli barátom nem az én pálcikaember szintemen mozgott a rajzolásban, volt hozzá tehetsége. Beiratkozott egy jobb agyféltekés rajztanfolyamra. Elkezdett döbbenetes rajzokat produkálni.
A történet szépen kerekedik, Zoli rengeteget gyakorol, a család pedig összedobott neki egy alap tetováló készletre a születésnapjára.

Tehetséges kollégám ma első kiállításmegnyitójára készül!
Tizennégy sokra hivatott "művészpalánta" rajzai lesznek kiállítva a Ganz Danubius Irodaházban (Bp. Váci út 184.), "Grafit harmóniák" címmel. (A kiállítás pontos helyét a bejegyzés alatt térképen is megjelöltem, ha a helyszínre kattintasz.) Ők, ha jól tudom, mindannyian Zoli oktatójának jobb agyféltekés tanfolyamain vettek részt.
A kiállítás megnyitója ma (2014. 08. 27.) 18 órakor kerül megrendezésre. Zoli barátom szeretettel vár mindenkit, akit érdekel a téma, vagy esetleg egy ilyen rajztanfolyam elvégzésén gondolkodnak.
A kiállítás záró időpontját nem tudom megmondani, de majd Zoltán kommentben megírja. :)7 megjegyzés :

 1. Érdekes a téma is, és jól sikerültek a fotók is!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát, én bizony, ha csak a tizedét sejteném a Te portrés tudásodnak/tapasztalatodnak... Az nagyon szuper lenne. Ez csak egy próbálkozás, éppen ezért örülök, hogy pozitívan értékeled!
   Köszönöm!

   Törlés
 2. A kiállítás képei megtekinthetők, a helyszínen. Szeptember 10 - ig.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tekintsétek meg feltétlenül! Nagyon-nagyon érdemes!!!

   Törlés
 3. Olvastam már erről a módszerről Tényleg elképesztő, hogy ilyen látványos eredményt lehet elérni! Nekem is nagyon tetszenek a fotók.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen!
   Valóban hihetetlen, nézd meg a kiállítást, ott többet láthatsz!

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Rendszeres olvasók

Bejegyzés értesítő e-mail-ben

Rólam ennyit

Fotóm
Budapest, Hungary
„A festőnek nemcsak azt kell festenie, amit maga előtt lát, hanem azt is, amit magában lát. Ha azonban semmit sem lát magában, akkor hagyja abba annak festését is, amit maga előtt lát.” Caspar David Friedrich Azt hiszem, ez a fotózásra is igaz...

Bloggyűjtemény