2014. április 28., hétfő

Budapest koros házai

Akárcsak tavaly (itt, itt és itt), idén is nekivágtunk páran, és megnéztük a főváros pár 100 éves házát a Budapest100 program keretében.
A társaság ismét kellemes volt, a többé-kevésbé szokásos csapattal indultunk el a Döbrentei térről, és egy kihagyhatatlan hasonlattal élve megjártuk a mennyet és a poklot is.

Bővebben a következő napokban, hetekben. Magamhoz képest elég nagy számmal terheltem meg a memóriakártyát a gépben. Lesz miből válogatni, bár sok fotó nem alkalmas publikációra.
Most egy kis kóstoló.
11 megjegyzés :

 1. Nagyon tetszenek! :)
  CheckMyBudapest

  VálaszTörlés
 2. Nekem tetszenek a régi házak..de valahogy elképzelnék hozzájuk egy nagy kertet is..Amugy..a borostyános kép a kedvencem..talán a nagy tömeget sem szeretem,zajt..én vagyok a második NÉVTELEN..:)..(ugyanaz)mint régebben..hisz tudodEgy fagyival..és jó turacipővel begyalogolnám egy hűvös őszi nap a fővárost..:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tudtam, hogy Neked az a kép fog tetszeni.:)
   Hát, ez sajnos a város sűrűje...:)
   Köszönöm szépen a rendszeres látogatást!

   Törlés
 3. Nekem is a "borostyános", ami vadszőlős (azt hiszem) és az alatti lévő korlátrészlet tetszik a legjobban. Betegség miatt sajnos idén nem tudtam elmenni, pedig nagyon vártam. Már több helyre is regisztráltam, de le kellett mondanom. Kíváncsian várom a többi fotókat is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, hamarosan lesznek!
   Jobbulást kívánok, majd jövőre!

   Törlés
  2. Köszönöm, már jobban vagyok, de még itthon. Remélem jövőre nem maradok le, addig is gyönyörködöm az általad készített fotókban :)

   Törlés
  3. Jövőre várunk a társaságban, ha van kedved!:)

   Törlés
  4. Köszönöm a meghívást, szívesen veletek tartok. :)

   Törlés
 4. Én idén is lemaradtam, remek fotók, örülök, hogy láthattam őket és kíváncsian várom a többit!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jövőre várunk, ha van kedved eljönni!:)
   Köszönöm!

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Rendszeres olvasók

Bejegyzés értesítő e-mail-ben

Rólam ennyit

Fotóm
Budapest, Hungary
„A festőnek nemcsak azt kell festenie, amit maga előtt lát, hanem azt is, amit magában lát. Ha azonban semmit sem lát magában, akkor hagyja abba annak festését is, amit maga előtt lát.” Caspar David Friedrich Azt hiszem, ez a fotózásra is igaz...

Bloggyűjtemény