2014. február 4., kedd

Jégkorszak

Támad a jég!

Vasárnapra egy közös fotósétát terveztünk.
Aki eljött már velünk egyszer-kétszer, az tudja, hogy mindig extrém időjárás van kilátásban, az évszakhoz képest legalábbis. Sokszor bejött ez...
Most is.
Autóval indultunk volna, de a hírek és a katasztrófavédelem riasztása gondolkodóba ejtett minket. Jobb félni, mint megijedni. Így aztán budapesti programot szerveztünk, ahol nem sok látszott abból a rengeteg jégből, ami az egész Dunántúlt beborította. A társaság a lényeg!:)
Talán legközelebb a sétáról is összeütök valamit, de a mai posztot az okra hegyeztem ki. Később, napközben kaptunk egy kis ízelítőt abból, mi lehetett az országban többfelé, főleg az utakon. (Na persze SMS-t sem szerettünk volna kapni, hogy üljünk át másik autóba...)
Az élő környezet valószínűleg ijedten kérdezhette, vajon ki tette ezt velük? Hiszen már majdnem tavasz volt...

6 megjegyzés :

 1. Hát igen...vajon ki tette ezt Velük?..Én is imádkozom hogy éljék túl a megpróbáltatásokat!gyönyörüek a képek..mindent tükröznek!

  VálaszTörlés
 2. Lacikám az első fotód, több mint kiváló! Gratulálok, neked és mindazoknak akik veled tartottak, a kitartásért. Remélem a közeljövőben tudunk majd együtt túrázni!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Lajos!
   Nem kellett nagyon kitartani, tökéletesen jó idő volt.:)
   Én is remélem!

   Törlés
 3. Nekem is az első tetszik a legjobban!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy tetszik!:)

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Rendszeres olvasók

Bejegyzés értesítő e-mail-ben

Rólam ennyit

Fotóm
Budapest, Hungary
„A festőnek nemcsak azt kell festenie, amit maga előtt lát, hanem azt is, amit magában lát. Ha azonban semmit sem lát magában, akkor hagyja abba annak festését is, amit maga előtt lát.” Caspar David Friedrich Azt hiszem, ez a fotózásra is igaz...

Bloggyűjtemény