2013. augusztus 28., szerda

Nyárbúcsúztató (Inda)fotóbringázás

Közös nyár végi tekerésre hívlak Téged. Téged, Blogolvasó. Természetesen fotózással egybekötve. A helyszín a Velencei-tó lesz, a tavat fogjuk körbetekerni, mintegy 30 km hosszan. Ez a távolság kényelmes kerékpározással maximum 3 órát venne igénybe, nekünk erre egy egész nap áll majd rendelkezésünkre. Nem kell, hogy bringás múltad vagy jelened legyen, kényelmesen, mindenkit megvárva, menet közben meg-megállva fotózgatással (is) fogjuk elütni az időt. A kirándulás fotós tudástól, tapasztalattól szintén független, mindenkit várunk, akár fényképezőgép nélkül is.
Időpont: Szeptember 14., szombat.


[caption id="attachment_635" align="alignnone" width="768"] Így fogunk suhanni[/caption]

Bringát Agárdon fogunk kölcsönözni, aki a sajátját szeretné hozni, annak sincs akadálya. A kölcsönzés díja 1300 Ft az egész napra, ha 8 főnél többen leszünk, kapunk még 10% kedvezményt.

Találkozó a Déli pályaudvaron lesz, 7.30-tól a váróteremben, a vonat 7.55-kor indul, érkezés Agárdra 8.48-kor. A vonatjegy ára 1120 Ft, ha van Budapest bérleted, úgy kérd a jegyet, akkor 650 Ft-ba kerül. Ajánlatos a jegyet a visszaútra is megvenni, nem tudni, az agárdi állomáson mennyi időnk lesz erre.

Ha a helyszínen csatlakoznál, azt is megteheted, út közben bármikor, valamint indulás előtt, a 7-es út és a Gesztenye sor sarkán (van egy templom ezen a sarkon) 9.45-kor.

Mindenképpen ajánlott szendvics készítése otthon, amit gyorsan meg tudsz enni. Lehetőleg legyen nálad valami "lórúgás", éhség esetére, kerékpáron ez kiszámíthatatlan. Csoki, szőlőcukor, banán, vagy egyéb gyümölcs. Legalább egy fél literes palack vizet is csomagolj. Útközben lesz lehetőség ebédelni, innivalót venni, bármikor meg tudunk állni. 20-25 °C körüli időt jósolnak, eső nélkül, de azért egy felső vagy egy esőkabát nem árt, ha van a hátizsákban. Igen, hátizsákot hozz, az oldaltáska, szatyor csak akadályozni fog. Csak egy táskával tervezz, fotós hátizsákot csak abban az esetben, ha abba minden cuccod belefér. A legtöbb bringán van csomagtartó is. Zárt cipő és kényelmes viselet megkönnyíti a tekerést. Minél kisebb fényképezőgépet hozol, annál kisebb súlyt kell cipelned. Ha nagyobb géped van, ajánlott csak 1 objektívet preferálni. Legalább egy nejlonzacskó legyen nálad eső esetére a gépet védeni.

Esőnap nincs, ha nem esik az eső, vagy csak csepereg, akkor megyünk. Visszafelé előreláthatólag a 19.07-korinduló vonattal jövünk, az árak megegyeznek az odaút költségével. Budapestre érkezés 20.04-kor.

Arra kérlek, szeptember 10., keddi napig jelezd részvételi szándékod (itt kommentben), mert a bringa kölcsönzés miatt a létszámmal tisztában kell lenni. Ha valami közbejön, semmi gond, de mindenképpen jelezd.

Addig is üdv!:)

- cerezo -

4 megjegyzés:

  1. Cséfalvay Katalin2013. augusztus 29. 11:10

    Ez szuper, azt gondolom ott tudok lenni!

    VálaszTörlés
  2. Cséfalvay Katalin2013. augusztus 29. 11:11

    Ja és saját bringával mennék, Agárdon csatlakoznék.

    VálaszTörlés
  3. Szuper!;)
    Várunk!

    VálaszTörlés
  4. Még egy férfi, kölcsönzős bringa keresi gazdáját! Holnap reggelig még rárepülhetsz!:)

    VálaszTörlés