2013. május 13., hétfő

Vasárnap reggel színesben

Minap olyan "vádat" kaptam, hogy nem vagyok eléggé színes, hogy nálam nem süt talán a nap, mert sokszor csak a szürke különböző árnyalataiban gondolkodom, látok. Igen, valóban, én is így érzem. Bizonyos témákat kizárólag változatos színek nélkül tudok elképzelni. A fekete-fehér megjelenés jobban "fagyasztja" a pillanatot. Persze, nyilván én és a beállítottságom köszön vissza ezekről a képekről, de közel sem ilyen lehangoló a helyzet.:)

Zárójelben leírnám, mert közvetve ide tartozik, a héten egy furcsa előadást láttam a moziban. Erről van szó. A hozzám rendkívül közel álló stílust, műfajt képviselő fotók döntő többsége fekete-fehérben került megjelenítésre a fotós által.  Amikor véget ért az előadás, az jutott eszembe, soha többet nem fogok fényképezőgépet a kezembe. Szentségtörés lenne. Percekig ültem a helyemen bámulva ki a fejemből, majd kilépve a Bécsi úti EuroCenterből, a Margit hídig futottam... Szenzációs volt...

E kis kitérő után vissza a színekhez. A vasárnap reggelem valóban színesre sikeredett.

Szombaton reggel a Rózsák terén, a termelői piacon vettem egy liter házi tejet. Imádom a tejet. Hamarosan került hozzá egy kis kalács is. A többi már adta magát. Az almapürét kedvesem nővére készítette.:) Ritkán eszem-iszom ilyet reggelit, mert nem olcsó, ráadásul normális kalácsot sem nagyon kapni.

A tej nagyon finom volt, kitömtem a degeszt.:)

Nos, ilyen volt a vasárnapi reggelim ;)



- cerezo -

4 megjegyzés:

  1. Ejha :) Meglehetősen színes és ínycsiklandó :)

    VálaszTörlés
  2. A házi tej nagyon bejött... Így leginkább az színesítette meg a reggelemet.:)

    VálaszTörlés
  3. Azért azt nem lehet elmondani, hogy harsány színek :) Nekem az almapüré színesítené meg a reggelimet :)

    VálaszTörlés
  4. Igen, nem szeretem annyira a harsány színeket...:-) Az almapürét viszont igen.;-)

    VálaszTörlés