2014. november 13., csütörtök

Modellfotózás a Népligetben

Mivé lesz így a világ? A megbeszélt időpontban találkoztam modellemmel a Népligetben. Ám a fotózás nem úgy alakult, ahogy képzeltem. Ehhh... Hosszú történet.
Mindjárt bele is vágok.
Először nem láttam senkit. Néhány perces nézelődés után a fenti képen látható fa mögül zajt hallottam. Felmerült bennem a gyanú, hogy a fotózás majdani alanya ott bujdokol, de nem értettem, miért tenne ilyet. Ha fotózás, akkor fotózás. Vagy tán átöltözik?
Közelebb mentem a fához, de ahogy körbejártam, nem találtam senkit. Biztos innen hallottam? Vagy képzelődöm? Ennyire szégyenlős lenne az illető? Szívem hevesen dobogott.
Megkérdeztem néhányszor jó hangosan: "A fotózásra jöttél?" Semmi válasz. Gondolkodtam egy sor szépet, hogy az ilyen miért gondolja, hogy jó ötlet a fényképezőgép elé állnia. Bár már ott tartanánk... Növekvő dühömmel a fáról lehulló tobozt kapásból egy fa odvába vágtam, úgy, ahogy Ibrától láttam a svéd válogatottban.
Ekkor fura dolog történt. Egy szempár jelent meg a fa törzsénél. Micsoda szemek! Sokat nem ámulhattam, mert azonnal visszabújt. A jó életbe! Szórakozol velem?
Matatást hallottam, és a következő pillanatban megjelent a modell a fa mellett! Minta a ménkű csapott volna belém, előkaptam a gépet, és kattintottam! Nesze! Nesze! Egy képem már volt.
A fotóalany futásnak eredt. Hihetetlen gyors volt! A látványtól aztán egy hosszú pillanatig földbe gyökerezett a lábam (a Népligetben stílszerűen). Nem volt rajta ruha! De ami a ruha hiánya miatt még szembetűnőbb volt: szőrös volt!
Közben ő menekült, alig láttam, ahogy cikázott. Az anyád úristenit! Fotózásra jöttél? Majd adok én neked!
Rohantam utána, de nagyon nehéz volt követni. Legalább valami nehéz, édeskés parfüm illatot hagyott volna maga után... De nem. Parfümöt sem használ, milyen nő ez??
Hamarosan kifulladva álltam meg. Nem láttam sehol, elvesztettem. Ennyit a fotózásról.
Egy galamb szállt le elém a földre, és én úgy véltem, hangosan röhög. De nem a galamb volt, hanem két középkorú férfi, akik egy-egy üveg sörrel a kezükben versenyeztek, ki tudja magát magasabbra hajtani a közeli hintában ülve.
Ekkor egy szem mogyoró hullott a felettem lévő fáról a kezemre. Micsoda?? Hánykolódó idegeim újult erővel borzolódtak fel.
Felnéztem a fára, és felettem ült az ágon szexi pózban. Ült, nem mozdult és mosolygott. Úgy láttam, megunta a fogócskát. Elővettem a gépet, és néhány fotót készítettem. Készségesen pózolt. Gyönyörű volt, modellhez méltatlan szőrös teste ellenére.
Megnyugodva indultam haza.

Ennyi a történet, most pedig jöjjenek a képek, mielőtt valamennyi férfiszem kiguvad, nem beszélve hevesen zakatoló szívükről.
Az első fotón, amikor vaktában fotóztam, hirtelen kibukkanva a fa mögül. Az ezt követő képekhez már több vakut, ernyőket, és mindenféle fénylágyító eszközt használtam. Végszóra megjelent a sminkes is.
Íme:






6 megjegyzés:

  1. Nagyon cuki a modelled...szégyenlős kicsit,ha ennyit kellett hajkurásznod,de végül beadta a derekát,és pózolt Neked.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megérte kergetni... :) Kezdetben ketten voltak, egymást hülyítették, de mikor észrevettek, azonnal szétváltak. Trükkös. :)

      Törlés
  2. Neked se egyszerű mindig fotózási témát találni, megnyugodtam..:)))) De a tréfát félretéve, nagyon jó sorozat!!!! GRAT!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, témát találni nem egyszerű... :)
      Köszönöm!!

      Törlés